Tekeningen

 

Pasteltekeningen in opdracht:

 

 

Of het nu honden, katten, paarden of andere dierenportretten zijn, ik teken jou dierlijke vriend graag voor je en wel zo natuurgetrouw mogelijk.

Het is prachtig om te zien als mensen ontroert zijn bij het zien van de tekening van hun geliefde huisdier, dan heb ik goed werk verricht!

Andere onderwerpen, bv. bloemen, steden en portretten, zijn natuurlijk ook mogelijk!

 

Foto's

Als voorbeeld gebruik ik alleen echte haarscherpe/ hoog-resolutie foto's, waarbij minstens één oog duidelijk te zien moet zijn! ( je moet bij vergroting de haartjes kunnen tellen).  Hoe meer detail ik kan zien, hoe mooier en levensechter de tekening! Ik teken realistisch, dus ik kan alleen tekenen wat ik zie. 

Als de foto duidelijk genoeg is en het formaat waarin je de tekening graag wil hebben bekend is, ga ik voor je aan de slag. 

Nadat de tekening klaar is, stuur ik je een foto hiervan. Na goedkeuring en betaling word je tekening verstuurd. 

Door mij je opdracht te geven geef je mij toestemming een foto van de tekening op deze website te delen en in overleg ook op sociaal media.

 

Passe-partout

Als je een tekening hebt laten maken dan zit hier geen passe-partout en lijst bij. Een lijst en passe-partout is erg aan smaak gebonden.

Er zijn veel mogelijkheden om je tekening mooi in te lijsten. Hiermee maak je het werk echt af! Het is raadzaam om naar een lijstenmaker te gaan, hij heeft er een professionele kijk op en kan je goed adviseren. Het is namelijk wel noodzakelijk om je pasteltekening in te lijsten  (het liefst achter museumglas), zodat te kleuren niet verkleuren en je tekening beschermd is.

 

Ik werk met een wachtlijst, wie het eerst komt, het eerst maalt.

 

 

De prijs voor een portrettekening hangt af van de complexiteit/gedetailleerdheid van de foto maar over het algemeen gelden de volgende tarieven bij 1 portret per tekening (meerdere portretten of andere onderwerpen in een afbeelding in overleg).

Bij een zeer gedetailleerde achtergrond reken ik meerkosten (in overleg).

 

A5 = € 70

A4 = € 90

A3 = € 110

Prijzen zijn excl. bijpassend passe-partout en porto.

 

Bij interesse neem even contact met me op!

 

Enkele voorbeelden van mijn pasteltekeningen:

 

alpaca

lama

Liam 6 mnd

Jordy

 

close up Jordy

Jordy

Gero

Skip

leeuwenwelpje

olifantenbaby

baby chimpansee

roodborstje

blauwborstje

ijsvogel

Paco

Lily

Eira

Joep

Kyra, Berner sennerdame

Gravin Merle

Dexter

 

Ciske

Doortje en Baps

Diego & DJ

Joep

Senna

Rafel

magnolia

"The child that was never born" (naar een beeld van Martin Hudáceka)