Tekeningen

 

Pasteltekeningen in opdracht:

 

 

Of het nu honden, katten, paarden of andere dierenportretten zijn, ik teken jou dierlijke vriend graag voor je en wel zo natuurgetrouw mogelijk. 

Het is prachtig om te zien als mensen ontroert zijn bij het zien van de tekening van hun geliefde huisdier, dan heb ik goed werk verricht!

 

 

Als voorbeeld gebruik ik alleen echte haarscherpe/ hoog-resolutie foto's, waarbij minstens één oog duidelijk te zien moet zijn! ( je moet bij vergroting de haartjes kunnen tellen).  Hoe meer detail ik kan zien, hoe mooier en levensechter de tekening! Ik teken realistisch, dus ik kan alleen tekenen wat ik zie. 

Als de foto duidelijk genoeg is en het formaat waarin je de tekening graag wil hebben bekend is, ga ik voor je aan de slag. 

Nadat de tekening klaar is, stuur ik je een foto hiervan. Na goedkeuring en betaling word je tekening met een bijpassend passe-partout verstuurd. 

 

Ik werk met een wachtlijst, wie het eerst komt, het eerst maalt.

 

 

De prijs voor een portrettekening hangt af van de complexiteit/gedetailleerdheid van de foto maar over het algemeen gelden de volgende tarieven bij 1 portret per tekening:

A5 = € 50

A4 = € 70

A3 = € 90 

Prijzen zijn incl. bijpassend passe-partout,  excl. porto

 

Bij interesse neem even contact met me op!

 

Enkele voorbeelden van mijn pasteltekeningen:

 

Rafel

blauwborstje

Lilly

Jordy het fjordpaard

paardenneusje van Jordy

Gravin Merle

Paco