Over mij

Hallo lieve lezer,

 

mijn naam is Annette van Hirsel en woon in Ouwerkerk, Zeeland.

Een bezig bijtje van 62 lentes jong (ik geloof het zelf nog niet ;) ).

 

Ik ben graag aan de wandel met mijn hond Merle, meestal samen met Tonny en zijn schapendoes Pebbles. Mijn paard Nebbi moest ik twee maanden geleden over de regenboogbrug laten gaan. Hij was 27 jaar. Of er nog een 'nieuw' paard komt weet ik nog niet. 

Update: er is dus toch een nieuw paardje gekomen! Het 'paardenvirus' is moeilijk los te laten. Jordy is een 11 jarige Fjord, hij mag samen met 3 andere paarden lekker vrij rondstappen op een klein natuurgebied in Colijnsplaat, Zeeland.

 

Ik heb 25 jaar in Beieren, Duitsland gewoond, waar ook mijn twee zonen opgegroeid zijn. 

Wij waren altijd in de natuur te vinden of aan het knutselen samen.

Ik gaf 12 jaar Engelse les op een speelse en creatieve manier aan groepjes jonge kinderen.

 

Tot ik in aanraking kwam met zilverklei. Ik werd betoverd door de mogelijkheden van dit materiaal en het duurde niet lang voordat ik mijn Levels 1 en 2 haalde.

Ik bouwde mijn leslokaaltje om in een cursusruimte en begon met cursussen voor volwassenen. Het was super gezellig en ik had al gauw veel geïnteresseerden.

De lokale Volkshochschule in Beieren vroeg me om zilverklei-cursussen te komen geven en dit heb ik met heel veel plezier gedaan. 

 

In 2015 verhuisde ik terug naar Nederland, samen met mijn hond Smokey.  Toen ik mijn grote lieverd veel te jong moest laten gaan, ben ik gaan schilderen. Mijn Smokey op een kleurige manier op het doek weergeven. 

Het was dan ook heel fijn toen ik zoveel positieve reacties op dit kleurrijke schilderij kreeg.

 

Ik heb inmiddels verschillende honden-, katten- en paardenmensen mogen verblijden met een kleurig schilderij van hun vierbener.

Daar bleef het niet bij, skylines van steden zoals Maastricht en Zierikzee en een reuzen abstract schilderstuk voor een appartementencomplex maakte ik in opdracht.

Mijn volgende opdracht, een tinker-paard op een vrolijke gekleurde wijze op het doek zetten is in de maak.

 

Op mijn nieuwe stekje in het kleine dorpje Ouwerkerk in Zeeland, heb ik een gezellig atelier ingericht. 

Hier ben ik vaak te vinden, tussen mijn verfjes, canvasdoeken, naaimachine en zilverklei.

Ook een fijne ruimte om gezellige workshops te geven. 

Eenmaal in Nederland heb ik ook verschillende supplementcursussen en het 'higher'-certificaat van Art-clay-silver gehaald.

 

Mocht je interesse hebben in een workshop  zilverklei, UV-resin, stippen of het schilderen van een bloemenschilderij met acrylverf, neem even contact met me op en we prikken een datum. 

Ook maak ik zilveren sieraden op bestelling, geheel naar jou wens. Een herinnerings sieraad waarin as of haar verwerkt is hoort ook tot de mogelijkheden.

Zou je graag een kleurig schilderij hebben van je huisdier? Ik schilder het graag in acryl of teken het in pastelkrijt voor je!

Verder maak ik snuffelkleden voor je hond of kat.

Voor verdere informatie over de verschillende thema´s kijk even op de desbetreffende pagina.

 

Tot gauw misschien....?

 

groetjes, Annette